Azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni Döme Gábort és a Haldorádo termékeket, amelyek 2008 tavaszán jelentek meg a hazai horgászpiacon. Az elmúlt öt évben sorra születtek meg az újdonságok és mára az egyik legmeghatározóbb márkává fejlődött az etetőanyagok és csalik területén.

A Haldorádo termékek alapjaiban változtatták meg a finomszerelékes pontyhorgászatot. Minden egyes eleme hosszú tesztelési folyamat után kerülhet a kereskedelembe.

A komplett rendszer mindenki számára saját csalikombináció összeállítását teszi lehetővé, hozzásegítve használóját a kiemelkedő fogási eredményekhez.

Haldorádó etetőanyagok

A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek főként a pontyok és amurok termetes egyedeire gyakorolnak vonzerőt, az év bármely időszakában!

haldorado-etetoanyagok

Haldorádó Aroma tuningok és Pellet Juice-ok

Igazán sűrű, nagy töménységű aromák, amelyekkel tovább növelheted a pelletek, magvak, bojlik, etetőanyagok fogósságát és csalogató hatását.

haldorado-aromak

Haldorádó Dip tuningok és Feeder Pordippek

Ha nem akarsz sokat várni a kapásra, akkor próbáld ki az ellenállhatatlan magvakkal és csipetnyi titokkal fűszerezett folyékony dippeket és a gyorsan oldodó nagy hatású pordippeket.

haldorado-dippek

Különböző Haldorádó Pelletek

A Haldorádó pelletek fogósságának sikere ma már megkérdőjelezhetetlen a pontyhorgászok körében. A különböző ízesítésekben, méretben és típusfajtákban állnak rendelkezésedre az év időszakaitól függetlenül.

haldorado-pelletek

Haldorádó tuningolt kukoricák

A Haldoradó Kukorica Tuningok tartalmaznak egész szemű válogatott csemegekukoricát, exra méretű lófogú kukoricát és tigrismogyorót. Különleges ízesítésekkel és erősebb aromákkal kaphatóak már lé nélkül pácolt kivitelekben is.

haldorado-tuningolt-kukoricak

Ez természetesen csak ízelítő volt, lapozz bele a 2016-os katalógusba és gyere el hozzánk, nézd meg a termékeket!

vissza